Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

BRANDSTRATEGIE

Design dat jouw verhaal vertelt, vertrouwen oproept en jou laat zien zoals je bent.

Herken je dit

 • Je bent onzichtbaar voor een groot deel van de markt.

 • Je vraagt je af wat jou uniek maakt, wat 'jouw verhaal' is, en waar je nu precies voor staat. Je vindt het allemaal maar lastig.

 • Je bent van richting veranderd en je huidige branding sluit niet meer aan.

 • Je wil jezelf onderscheiden van de markt.

 • Je kan maar niet beslissen wie jouw ideale klant is. 

 • Je wil het vertrouwen van jouw ideale klant winnen.

 • Je wil graag tijd besparen en uitbesteden zodat je de klant aandacht kan geven.

 • Je hebt nog niet een echte huisstijl waardoor je uitingen nog wel eens verschillen.

 • Je wil online groeien en je online zichtbaarheid vergroten.

 • ONTDEK DE KRACHT VAN JOUW ZICHTBAARHEID

  Ben jij die gedreven ondernemer die zich afvraagt: "Hoe wordt ik zichtbaar?" We begrijpen dat je keer op keer inspanningen levert, maar het lijkt alsof je niet de gewenste resultaten behaalt. De vraag blijft hangen: hoe vergroot je jouw zichtbaarheid en maak je een blijvende indruk?

  Herken je dit?

  Je deelt afbeeldingen, maar het lijkt niet te resoneren zoals je hoopte. Je voelt je vast, alsof je niet vooruitkomt. De gedachte aan zichtbaarheid bezorgt je hoofdpijn terwijl je piekert over de volgende stappen.

  Mijn missie:

  Jouw Zichtbaarheid Vergroten! Wist je dat zichtbaarheid niet alleen gaat om gezien worden, maar om begrepen te worden? Mijn missie is om jouw unieke ondernemersverhaal te vangen, te begrijpen wie jij bent en waar je voor staat. Wij creëren samen een strategisch plan dat we omzetten in doordacht design en branding, een weerspiegeling van jouw kracht en passies.

  Mijn methode

  Jouw Lancering, mijn zorg! 

  Met behulp van de SBL (START BRAND LAUNCH) methode missen we geen enkele stap. We verdiepen ons in jouw identiteit, ontwikkelen een plan op maat en lanceren jou binnen het gestelde tijdframe. Geloven in de kracht van een doordachte "branding strategie", streven we ernaar jouw ideale klant recht in het hart te raken.

  Waarom ik?

  Niets vervult ons meer dan jou zichtbaar maken. Onze passie ligt in het vormgeven van jouw persoonlijke branding en styling, een weerspiegeling van jouw verhaal en visie. Samen werken we aan jouw pad, jouw verhaal en jouw missie.


  Laten we Samen Werken aan Jouw Zichtbaarheid! Ontdek de kracht van een doordachte branding strategie. Laat mij je helpen jouw zichtbaarheid te vergroten. Samen bouwen we aan jouw verhaal, jouw pad, en laten we jouw onderneming stralen.

  DIT VINDEN ZIJ

  "Eigen identiteit"

  Dankzij Sandra heb ik stappen durven nemen om zichtbaar te worden. Nu durf ik pas echt 'Ja!' te zeggen tegen het ondernemerschap, en weet dat ik het in mij heb om een eigen lactatiepraktijk te bezitten. Hoewel mijn website natuurlijk dienstverlenend moest zijn, is het Sandra tóch gelukt om een stukje eigen identiteit er in mee te nemen. Het fotografie onderdeel was een ervaring die meer voor je doet dan het maken van foto's.

  Mariska Winters - lactatie coach.

  mariskawinters.nl

  "Dichter bij mijzelf"

  Je hebt een passie om het mooiste in de mens naar boven te brengen.

  Je hebt mij geholpen mijn grenzen te verleggen door op een positieve manier op mij in te spelen. De echte ik te laten zien in beeld.

  Nu een jaar later merk ik dat het mij veel heeft gebracht.

  Ik durf dichter bij mijzelf te blijven en kijk op een heel andere manier naar mijzelf.

  Karin Boekhold - projectmanagement

  "Enthousiast"

  Door haar enorme creativiteit, kennis en het enthousiasme, heeft Sandra mij in beeld kunnen brengen op een manier die helemaal bij mij past.

  Ze heeft mij overtuigd om ervoor te gaan, en heeft vervolgens meteen geholpen om het om te zetten. Ik ben trots en blij met het resultaat en durf mijzelf nu online te laten zien.

  Dank je wel, Sandra!

  Cathelijne Grobbee - NLP coach.

  beyourslf.nl/ nlpopfrisprograma.nl

  SAMEN WERKEN AAN JOUW BRANDING

  Wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan contact met ons op voor een gratis adviesgesprek

  VERSTUREN

  Leerbedrijf

  Als Erkend Leerbedrijf begeleiden wij stagiaires voor de opleidingen Marketing en communicatie, Mediavormgeving, Webdesign en Fotografie.

  Contact

  Bel of mail ons om een afspraak te plannen.

  +31 (0) 614155000

  [email protected]

  Inspireer met ons!