Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

4 tips om stockfoto's aan te passen voor jouw eigen onderneming

Het gebruik van gestileerde stockfoto's voor jouw bedrijf bespaart je veel tijd en zorgt ervoor dat je er professioneler uitziet, maar hoe kan je een stockfoto uniek maken voor jouw merk? Het is eigenlijk vrij eenvoudig. Iedere afbeelding van hoge kwaliteit in onze gestileerde stockfotobibliotheek kan een veelzijdig canvas zijn waarop je de stempel van jouw bedrijf kunt drukken. Hier zijn enkele van de beste manieren om jouw merk toe te voegen aan gestileerde stockfoto's:

1 - voeg een tekstoverlay toe

Het toevoegen van tekst is een eenvoudige manier om een ​​gestileerde stockfoto aan te passen met jouw huisstijl. Gebruik consistente lettertypen voor jouw website en advertenties om jouw publiek aan te moedigen deze lettertypen aan jouw bedrijf te koppelen.

2 - wissel af met een kleuroverlay

Markeer een van jouw merkkleuren door een eenvoudige semi-transparante overlay op een gestileerde stockfoto aan te brengen. Dit is een geweldige manier om jouw kleurenschema consistenter te houden, stockfoto's voor meerdere doeleinden te hergebruiken en zelfs een tekstoverlay op bepaalde afbeeldingen leesbaarder te maken.

3 - voeg grafische merkelementen toe

Bekijk jouw andere merkelementen voor ideeën over hoe je eenvoudige wijzigingen in foto's kunt aanbrengen om ze meer op het merk te laten lijken. De eenvoudigste optie is misschien gewoon jouw logo, submarkering of website aan een stockfoto toevoegen, maar ook nadenken over patronen, vormen en texturen om een ​​vleugje van jouw merkstijl toe te voegen.

4 - kenmerk uw producten

Veel van de veelzijdige stockfoto's in mockup-stijl in onze collectie zijn gemaakt om het je gemakkelijk te maken om jouw eigen producten, printables, afbeeldingen en ontwerpen toe te voegen. Als je digitale producten op de markt probeert te brengen, is dit een geweldige manier om jouw aanbiedingen op technische schermen te presenteren, zodat jouw potentiële klanten kunnen visualiseren wat je verkoopt, zelfs als ze het niet kunnen "aanraken".

Bij SBL-design willen we altijd dat je jouw beste foto naar voren brengt: daarom zijn we toegewijd aan het maken van mooie stockfoto's die passen bij jouw merk. Wil je een voorbeeld van onze gestileerde stockfoto's die bij een SBL-design lidmaatschap zijn inbegrepen? Ga je gang en bezoek onze stockfoto-pagina's!

Liefs, Sandra & Anouck

leerbedrijf

Als Erkend Leerbedrijf begeleiden wij stagiaires voor de opleidingen Marketing en communicatie, Mediavormgeving, Webdesign en Fotografie.

contact

SBL Design

Hoofdstraat 14

7625 PD Zenderen


Bel of mail ons om een afspraak te plannen.


+31 (0) 614155000

[email protected]

socials

Inspireer met ons!