Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

5 veelgemaakte fouten in je zichtbaarheid

Dankzij onze ervaring weten we dat je zonder een goede start blijft hangen. Het heeft vaak niet eens te maken met niet weten wat je wilt, maar het jezelf gunnen om hier tijd aan te besteden. Jouw weg naar je eigen zichtbaarheid. 

Maar wat moet je dan vooral niet doen als je zichtbaar wil worden?

1 - Te veel uitgaan van waar jij van houd en wat jouw smaak is

Natuurlijk wil je dat je achter jouw brand staat. Maar het heeft meer nodig dan dat. Het is ook belangrijk om te weten waar het voor staat, welke boodschap je wilt overbrengen en wie je wilt aantrekken.

2 - Nooit de tijd nemen om een goede strategie te maken

Jouw eigen persoonlijke brand. Dus gewoon maar wat doen en hopen dat het aanslaat. Neem de tijd om hier een goede strategie voor te ontwikkelen om het jezelf makkelijker te maken.

3 - zomaar posten

Zomaar dingen plaatsen op social media voordat je er goed over hebt na gedacht waar en of dit wel past binnen jouw verhaal. Denk hier goed over na, en post altijd met een achterliggende gedachte.

4 - jezelf vergelijken met een ander

Te veel tijd verspillen met het vergelijken met andere ondernemers. Onzeker raken of te veel overnemen in plaats van het ontwikkelen van jouw eigen unieke stijl.

5 - onvoldoende nadenken

Niet nadenken over wie jouw ideale klant is of met welke boodschap je jouw klant het beste bereikt.

De voordelen van een Personal Brand:

Een Personal Brand trekt de klant aan waar jij blij van wordt. 

Wat je uitstraalt trek je aan. Met de juiste branding win je het vertrouwen van jouw ideale klant en zullen ze naar je toe trekken. Want jij kan bieden wat zij nodig hebben. Jouw branding geeft ze een goed gevoel.  

Een goede Personal Brand jaagt de klant weg die je niet wil.

Oeh dit is spannend he… want je wilt zo graag. En elke betalende klant is er een toch? Maar mijn ervaring is dat het meer energie kost dan dat het oplevert. De klant die te veel korting wil, de ik wil meer, meer klant. Die jouw grenzen over gaat. Als je ook nog eens bedenkt dat hierdoor ook weer t zelfde soort klanten aantrekt als je er toch ja op zegt… is het dan de moeite waard? Weten wat je wil en waar je voor staat zorgt voor dat je trouw blijft aan je boodschap. 

De juiste Personal Branding zorgt voor herkenbaarheid.

Branding is merk bepalen en hier trouw aan blijven. De kracht van herhaling. Dat blijft hangen bij jouw ideale klant, geeft ze het goede gevoel en wekt vertrouwen. Ze weten immers hierdoor wat ze aan je hebben. 

Liefs, Sandra & Anouck

leerbedrijf

Als Erkend Leerbedrijf begeleiden wij stagiaires voor de opleidingen Marketing en communicatie, Mediavormgeving, Webdesign en Fotografie.

contact

SBL Design

Hoofdstraat 14

7625 PD Zenderen


Bel of mail ons om een afspraak te plannen.


+31 (0) 614155000

[email protected]

socials

Inspireer met ons!