Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Hoe Pas je onze Canva Templates aan voor jouw Brand

In CANVA staan heel veel mooie templates. Maar om het nog unieke en makkelijker voor jou te maken voegen wij aan elke module templates toe die jij kan inzetten voor jouw zichtbaarheid op Instagram, Facebook, Pinterest en Twitter.


Je mag alles aanpassen naar wens. Vervang de kleuren, lettertypes, teksten en plaatjes gerust naar jouw brand.

 TUTORIALS

 Ben je nieuw op Canva, dan kan je onderstaande tutorials bekijken om je op weg te helpen. Laten we beginnen met een video die je een eerst indruk geeft. 

UITLEG PER ONDERWERP

JE EERSTE ONTWERP

Gebruik je Canva voor de eerste keer bekijk dan eerst de uitleg uit "je eerste ontwerp".

Je eerste ontwerp

JE TEKSTEN AANPASSEN

Je kan de template lettertypes aanpassen aan jouw eigen brandlettertypes. Door jouw eigen lettertypes consequent in te zetten in al jouw social media maakt het makkelijker voor jouw ideale klant om je te herkennen en te onthouden. 

Tekst toevoegen of aanpassen


JE AFBEELDINGENIn Canva vind je 100000 beelden die mag inzetten voor je branding. Met PRO heb je zelfs nog meer mooie beelden. Maar je kan ook je eigen beelden importeren. En om het helemaal uniek voor je maken hebben wij beelden voor jou gemaakt die alleen uniek door onze klanten mogen worden gebruikt. Zo heb jij iets wat anderen niet hebben. Je kan de beelden makkelijk aanpassen aan jouw eigen branding. (Lees ook eens ons BLOG hier over)

Beelden uploaden en aanpassen


KLEUREN AANPASSENEen manier om je templates snel aan je branding aan te passen is het aanpassen van de kleuren. De kleuren zijn makkelijk aan te passen, niet alleen de achtergrond, maar ook je teksten, randen, vormen en knoppen. En het mooie is dat je brandkleuren kan instellen, zodat je met een paar klikken elke keer je branding hebt aangepast.

Kleuren aanpassen


JE AFBEELDINGEN DELENAls je ontwerp klaar is, dan wil je ze natuurlijk graag ergens laten zien. In de link vind je hoe je beelden kunt downloaden.  

Delen van jouw ontwerpen/ downloaden