Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

“Ik in beeld?!? Dat durf ik echt niet hoor… Are you freaking kidding me?” 

Ja, vandaag is de dag. Je weet het zeker. Je gaat wat plaatsen op social media. Vol goede moed spring je uit bed, trekt je leukste kleren aan en maakt een selfie. En nog een, en nog een. En nog een. Eigenlijk ben je niet tevreden. Maar goed, uiteindelijk heb je je selfie. Je gaat hem straks plaatsen. Echt.

Maar na een paar uur heb je hem nog niet geplaatst. En een dag later eigenlijk ook niet. Ach ja, je was eigenlijk toch al niet zo tevreden met het beeld. Je doet morgen wel een nieuwe poging. Herken je dat?

Als je een onderneming hebt in deze tijd dan kun je eigenlijk niet zonder social media. Maar net zo leuk als social media kan zijn, benauwd het ons eigenlijk net zo. Want aan de ene kant willen we eigenlijk wel graag in beeld en vinden we die selfies in een gezellige groepsverband niet zo heel erg. Aan de andere kant vinden we in beeld komen ook ontzettend spannend. Want wat zullen ze van je zeggen of vinden. En wat vinden we van ons zelf?

Eigenlijk is dat laatste het belangrijkste struikelblok. Want we vinden vooral veel van ons zelf. En we moeten ook veel van ons zelf. 

Naar jezelf kijken is spannend. Allerlei onzekerheden komen er dan naar boven. Dingen die je liever niet wil voelen. Voor bijna iedereen die voor een lens verschijnt is dat wel het geval. Die grote lens wordt op jou gericht en opeens komen er allerlei emoties naar boven. Over hoe je er uit ziet, of je het wel goed doet, over wat je moet doen. En alles wordt vastgelegd. Je bent overgeleverd aan wat en hoe de fotograaf jou in beeld brengt. Het ding is... wij zijn fotografen, dus mag je van ons verwachten dat we jou mooi neerzetten. Gelukkig lukt ons dat ook prima. Het is echt onze missie om jou te laten ontspannen en het mooiste in jou naar boven te halen. 

Maar zullen we je eens wat verklappen, je hebt niets aan deze foto’s. Echt niet. Zelfs niet als je er op je op je mooist op staat. Ja, tuurlijk geeft het je even een super fijn gevoel. Je plaatst ze heel blij op je sociale media. Je hele vriendenkring en familie verteld je dat je er prachtig uit ziet. 

Of laten we het zo stellen: je hebt er niets aan wanneer je niet weet wie jij bent en waar je voor staat. Wat jouw verhaal is op dit beeld. Dan is die mooie foto gewoon maar een mooie foto en heb je iedere keer een nieuw shot nodig om je goed te kunnen voelen. Het begint namelijk eerst met zichtbaar worden naar jezelf, want dat is belangrijk voor ieder aspect in je leven.

Als jij als ondernemer aan de slag wil is dat zelfs cruciaal. Want dan wil jij aan jouw ideale klant kunnen laten zien waarom jij de persoon bent waar ze moeten zijn. In eerste instantie 'verkoop' je altijd jezelf... zo verdien je het vertrouwen van je klant.

Jouw personal brand noemen we dat. Het leuke is dat iedereen een personal brand heeft. Of je er nu over na hebt gedacht of niet. Want jouw personal brand is de innerlijke jij, jouw vingerafdruk: dat wat jouw uniek maakt. Elke ervaring, vaardigheid, je talenten en persoonlijke kenmerken dragen daar aan bij. Maar om te kunnen bloeien is het belangrijk dat je hier gebruik van gaat maken. En dan heb je zoveel tools dat je zichtbaar kunt zijn vanaf de start. 

Wij hebben ontdekt dat dit is waar wij voor willen staan. Wanneer je met ons werkt is hier veel aandacht voor. De stiekeme levenskunstenaars in ons willen dat het liefst. Dat jij straalt en echt mag zijn wie je bent. Dus van Start, naar Brand, naar Launch. Van jouzelf en jouw onderneming. Laten we het samen doen. 

"YOU CAN DO ANYTHING, IF YOU STOP TRYING TO DO EVERYTHING"

Liefs, Sandra & Anouck

leerbedrijf

Als Erkend Leerbedrijf begeleiden wij stagiaires voor de opleidingen Marketing en communicatie, Mediavormgeving, Webdesign en Fotografie.

contact

SBL Design

Hoofdstraat 14

7625 PD Zenderen


Bel of mail ons om een afspraak te plannen.


+31 (0) 614155000

[email protected]

socials

Inspireer met ons!