Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Veelgestelde vragen

Bij SBL design komen veel vragen binnen, daarom hebben we op deze pagina een lijst met veelgestelde vragen opgesteld. Hieronder vindt je de antwoorden op deze vragen.

Staat jouw antwoord er niet bij of heb je een specifieke vraag? Neem dan contact met ons op via [email protected]!

  "Ik heb nog geen onderneming of ben nog aan het begin, kan ik al wel vast starten?"

  Ja, eigenlijk is dat zelfs de beste positie op te beginnen. Want dan begin je echt op de goede manier. Je leert namelijk eerst wat jezelf wilt en kan. En wie jij bent en waar je voor staat. Dus zelfs als je er nog niet helemaal uit bent kan je starten. Het enige wat je nodig hebt is een talent en weten wat jouw uniek maakt en zelfs als je dat nog niet duidelijk hebt… dat halen we er wel uit. Don’t worry, iedereen wordt geboren met een missie :-)

  "Wat als ik al een branding heb en al weet wat ik wil?"

  Super! Dat betekend dat wij heel snel een plan hebben en aan de slag kunnen. Je kan snel door de lijsten en wie weet wat voor extra ideeën je nog krijgt. Hoe meer je al weet en kan, hoe beter voorbereid en extra tijd om er een schepje boven op te doen.

  "Is dit de goede tijd voor mij?"

  Als we eerlijk zijn is elk moment het juiste moment als het aankomt op groei en te gaan leven naar alles wat je in hebt. Je bent er eigenlijk al. Ook al ben je je daar niet altijd van bewust. Je hebt alle tools in je. Het is aan jou wanneer je deze in beeld gaat brengen. Zo als jij nu zichtbaar wilt zijn er voor wil gaan dan is dit het juiste moment. Je zal zien dat de kosmos je dan de juiste tools geeft dit ook te kunnen doen. Ja, daar is lef voor nodig! Maar daarom doen we het ook samen. Net even dat steuntje in je rug.

  "Zijn de kosten aftrekbaar?"

  Zelf zien we het als een investering in je leven en in je business. Deze vraag kent 2 antwoorden:

  1. Je hebt (nog) geen bedrijf. Wanneer je deze alsnog gaat starten dan kun je dit zien als kosten in de aanloopfase. Het is goed om te weten dat er een regeling bestaat waardoor deze kosten (alsnog) aftrekbaar zijn.

  2. Je hebt al een bedrijf. Boekhoudkundig kun je het factuurbedrag dan opgeven als kosten. Daarnaast is de BTW afhankelijk van jouw branche verrekenbaar. Meer info op de website van de Belastingdienst.

  "Welke kleding zal ik aan doen?"

  Kleding is een belangrijk onderdeel van jouw branding. In de voorbereiding besteden wij hier aandacht aan zodat je kleding aan kan die aansluiten bij de sfeer die je wilt uitstralen.

  "Zorgen jullie voor de make-up?"

  Visagie zit bij ons niet standaard in het pakket omdat we vinden dat je zoveel dicht mogelijk bij jezelf moet blijven. Wel krijg je de nodige tips van te voren omdat het wel verstandig is om bijvoorbeeld je eigen make-up iets dikker aan te zetten. Mocht je wel visagie wensen; wij hebben de nodige contacten in deze hoek!

  "Op welke locaties werken jullie?"

  Hoewel wij hoofdzakelijk vanuit Zenderen werken, werken wij in heel Nederland. Maar ook daarbuiten! (Vanwege het Coronavirus helaas momenteel niet mogelijk om het buitenland te bezoeken).

  "Is naamsvermelding nodig?"

  Bij publicatie is naamsvermelding inderdaad wenselijk. De foto’s mogen wel rechtenvrij voor al jouw uitingen worden ingezet.

  "Ach nee, het regent op de dag van de fotoshoot.. Wat nu?"

  We houden het weer natuurlijk in de gaten, indien het slecht weer is wordt de shoot verschoven naar een andere datum.

  "Is het kennismakingsgesprek gratis?"

  Ja, deze is gratis :-) Belangrijk uitgangspunt voor ons is de klik. Op foto gaan kan al erg spannend zijn, dan is het wel belangrijk dat er wederzijds een goed gevoel is!

leerbedrijf

Als Erkend Leerbedrijf begeleiden wij stagiaires voor de opleidingen Marketing en communicatie, Mediavormgeving, Webdesign en Fotografie.

contact

SBL Design

Hoofdstraat 14

7625 PD Zenderen


Bel of mail ons om een afspraak te plannen.


+31 (0) 614155000

[email protected]

socials

Inspireer met ons!